torsdag 10 februari 2011

sleepless nights.. AGAIN!

I natt igen, precis som förra natten och natten innan det och natten innan det och na... osv.
vart det kommer ifrån vet jag inte.
det jag vet är att jag har suttit hemma och bestämt mig att varje vecka tänker jag bestämma mig för ¨veckans favorit¨. där jag alltså väljer en person, ett band, ett land, etc. som jag har som min favorit, som jag därefter också kommer beskriva varför.
Denna veckas favorit är Nyköpings egna (enda) stolthet, Sarah Gave It Up. Jobbar hårt med att skriva ny musik, planerar konserter, gör videos, ja allt på en och samma gång. Inte för att jag är allt för säker på att nån läser den här bloggen allt för ofta men känner ändå att dom förtjänas att lyftas upp av nån, då SN inte är allt för snabba på den fronten.

Åter till det vanliga då.
Vad stör vi oss på idag? kan det vara det faktum att klädesförsäljare på nätet ÄR dumma i huvudet?!? eller bara elakt smarta? vi säger t.ex. att du hittar en butik på nätet som säljer fyra par strumpor, till priset av tre. okej, najs tänker man och beställer då det var ett bra kap.
en vecka senare hämtar man ut paketet och upptäcker till sin förvåning att det fattas ett par strumpor. Du ringer och frågar varför det fattas varor, och dom säger, vi drar av det på fakturan. fine, synd, hade velat ha dom där fina strumporna, dom matchade min tröja så fint men men..
tiden går och du får ingen faktura, då tänker man kanske att den kommer nog snart, han vill väll ha betalt för sina varor?
tiden går ännu mer, och ett inkassoföretag skickar en faktura, FRÅN klädesförsäljaren.
det ena ledde till det andra och blev fogden vid min dörr, i morse.

nu har jag 10 dagar på mig att lösa ett trassel som jag har koll på (men ändå inte)....

nått säger mig att en lottvinst på en väldans massa pengar skulle sitta fint,
men den känslan säger även att om jag köper en lott kommer jag väll
bli återbetalningsskyldig på en vinstlott för att den är vikt i ena hörnet...

Det här är Mikko från B-kärr som checkar ut med kärlek för denna gång,

Over and out!

0 kommentarer: